Barion Pixel
A Márton Gyerekcipő webáruház - Gyerekcipők- Szupinált cipők használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kedves Szülőtársam!

Márton Judit Dóra vagyok, kétgyermekes édesanya, feleség, aki állandóan tervez, újra gondol és megvalósít.
Ádám kisfiam 2016. szeptemberében, Izabella Róza 2019. októberében született. 


Márton Gyerekcipő - Márton Judit Dóra
 

A cipőkhöz már gyerekkorom óta mondhatni szerelem fűz. Emlékszem, kislányként sűrűn bevártam édesanyámat a munkahelyén, és haza felé jövet mindig betértünk Pécs egyetlen kétemeletes minőségi cipőboltjába, és ámulva lestem a gyerekrészleg aktuális trendjeit. 17 évesen kezdtem el dolgozni, így már jobban elérhetővé váltak az álomcipők. Hordtam tűsarkút, egybetalpút, néha még a holdjárókat is bevállaltam, pár hónapig deszkás stílust is képviseltem  smiley, de az örök favorit mindig is a csinos, magassarkú cipők voltak a munkával eltöltött éveimben. Természetesen a gyermekvállalás alatt a stílusom is kicsit átformálódott, előtérbe kerültek a kényelmesebb, laposabb lábbelik.


Az utánpótlás a cipőmániámban - Márton Gyerekcipő

Úgy tűnik, hogy örökölte a cipőmániámat... 

2016-ban kisfiam érkezése után a gyönyörű női cipők mellett a gyerekcipők is felkerültek a palettámra. Soha nem gondoltam volna, hogy számunkra ez egy nehéz feladat lesz. Emlékszem jártuk le s fel a várost, multiból ki, multiba be – de szinte mindig volt valami gond… vagy nem fért bele a gyerek lába vagy nem ért össze a tépőzár vagy csak a minőséget kérdőjeleztem meg.

Sok megkeresést kapok a szülőktől, hogy nehezen találnak cipőt, magas, dundi a kisgyerek rüsztje. Ilyenkor maximálisan átérzem a problémát, kisfiam több mint 4,5 kg-mal született, 4 hónaposan már 10 kg volt. Egy igazi husigombóc baba volt, úgyhogy mindenki elhiheti, hogy tökéletesen megértem a cipő vásárlás nehézségeit.

Sokat tanultam és tapasztaltam az eltelt évek alatt és mindig az járt a fejembe, hogy egyszer megvalósítom azt a cipőboltot, ahova én is szívesen betérnék
2020 nyarán édesanyám elvesztése után fejest ugrottam az álmaim felépítésében. Féltem a traumától, így kötelességemnek éreztem, hogy a gyerekek mellett maximálisan lefoglaljam magam, a jövőre fókuszáljak és csakis előre tekintsek.

Az elmúlt 1 évben sikerült feltérképeznem, hogy mire van szükség, minek a beszerzése okoz nehézséget a környezetemben élőknek, természetesen szem előtt tartva az ár/érték arányt. Az általam értékesített lábbeliket mi is napi szinten használjuk, teszteljük, így a vásárlások mellé a személyes tapasztalatokat is át tudom adni. 
Webshopomban nagy hangsúlyt helyezek a szupinált lábbelikre, illetve különböző lábdeformitások (pl. lúdtalp, bütyök, kalapácsujj) megelőzésében hasznos termékeket is meg tudod vásárolni nálam.

Egy nagyon kedves Gyógytornász ismerősöm segítségével torna tippeket, tanácsokat szeretnék átadni neked, hogy milyen apróbb trükkökkel lehet fejleszteni a gyermek lábának egészséges fejlődését.


Lábtorna Ádámmal - Márton Gyerekcipő

Ádám is ügyesen gyakorol
 

Bölcsőde és óvoda kezdésre is szeretnék segítséget nyújtani, hisz annak idején én is napokat tipródtam, hogy honnan válogassam össze a listákon szereplő termékeket. Árukészletem hónapról hónapra növekszik, melyet nagy részben a hű vásárlóimnak köszönhetek. heart

Köszönöm, hogy ellátogattatok az oldalamra és bizalmat szavaztok a vállalkozásomnak!

Cipőt fel!

Márton Judit Dóra