Barion Pixel
A Márton Gyerekcipő webáruház - Gyerekcipők- Szupinált cipők használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Márton Gyerekcipő Blog - Gyerekcipők és Szupinált cipők Blog

Hogyan válaszd ki a megfelelő cipőméretet?

Hogyan válaszd ki a megfelelő cipőméretet?

A folyamatosan növekvő gyereklábaknál mindig nehéz feladat a megfelelő méretű cipő kiválasztása
Ha kicsi akkor kényelmetlen, összeszorítja a lábujj körmeit, nyomja a gyerek lábát, ha nagy, akkor széles, hosszú nem tartja megfelelően a lábat illetve egy nagyobb cipő kiválasztásakor könnyebben elesik a kisgyerek, nem utolsó sorban kedvezőtlenül hat a láb fejlődésére. 
Játékos fejlesztés - lúdtalp

Játékos fejlesztés - lúdtalp

Korábban, amikor még sokkal több lehetőség volt mezítláb, egyeletlen talajon járni, a gyerekek körében is jóval ritkábban fordult elő a lúdtalp, azaz a lábboltozat hiánya vagy csökkent volta. Szerencsére ez a probléma lényegesen javítható néhány egyszerű, otthon is elvégezhető játékos feladattal. Ezekkel a pár perces gyakorlatokkal te is fejlesztheted csemetéd lábát!
Játékos fejlesztés - lúdtalp 2.

Játékos fejlesztés - lúdtalp 2.

Korábbi, a Játékos fejlesztés - lúdtalp című cikkünkből már megismerhettél néhány ötletet az otthoni lábtornáztatáshoz. Most további remek gyakorlatokkal bővítheted a játékok listáját.

Ebben az összeállításban most olyan játékok szerepelnek, amikhez nem kell semmilyen külső eszköz.

Játékos fejlesztés - lúdtalp 3.

Játékos fejlesztés - lúdtalp 3.

  1. Újabb remek gyakorlatokat ismerhetsz meg a láb fejlesztéséhez. Ebben a cikkben egy egész csokorra való játékot szedtünk össze, melyeket otthon is tudtok gyakorolni csemetéddel.

Nézzük, milyen hétköznapi eszközöket tudtok segítségül hívni a lúdtalp tornagyakorlatok során!