Barion Pixel
A Márton Gyerekcipő webáruház - Gyerekcipők- Szupinált cipők használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egészségpénztár

Szupinált cipő vásárlása egészségpénztárra
 

Bizonyos egészségjavító, gyógyászati termékeket egészségpénztárra is lehet vásárolni. A szupinált termékek is ide sorolhatók, így a Ponte20 márkájú cipőket, talpbetéteket is lehet ilyen módon vásárolni.

Hogy érvényesíteni tudd egészségpénztáradnál a vásárlásodat, mindenképpen már a megrendeléskor helyes számlát kell kérned.
 

Ponte20 szupinált cipő vásárlása egészségpénztárra a Márton Gyerekcipőnél
 

Hogyan kérj egészségpénztári számlát?
 

             Tedd a kosaradba a kiválasztott Ponte20 márkájú terméket/termékeket. Ha más márka termékeit is szeretnéd megrendelni, inkább egy külön rendelésben add le és írj üzenetet, hogy egyben szállítsuk ki.
     
 

A rendelés véglegesítésekor, a Számlázási adatoknál add meg az egészségpénztárod adatait. Hogy az adószámot is tudd rögzíteni, válaszd a "cégként vásárolok" lehetőséget.

A számlán szereplő név az Egészségpénztárod neve, mely mellé tüntesd fel az Egészségpénztári tag nevét és Egészségpénztári azonosítóját is, mivel ezeknek feltétlenül szerepelnie kell a számlán!
A számlán szereplő cím az Egészségpénztár címe legyen.

Ügyelj rá, hogy a szállítási adatoknál viszont a saját adataid szerepeljenek!

     
  Ha megérkezett a csomag és mindent rendben találtál, akkor ne felejtsd el a számlát beküldeni az Egészségpénztárodnak, hogy el tudják számolni neked. Intézményenként változó, de 1-3 hónapon belül el kell juttatnod hozzájuk.
 

Ha bizonytalan vagy és segítségre lenne szükséged az Egészségpénztárral való vásárlással kapcsolatosan, keress meg minket valamelyik elérhetőségünkön!